Hermed indbydes til en fotokonkurrence mellem de deltagende fotoklubber i Fotoforum Syd

Alle som er medlem af en af fotoklubberne i samarbejdet kan deltage.

Tema: Serie på 3 til 5 billeder, farve eller monokrome, temaet for serien er frit.

Hvert billede skal være i print og monteret på passepartout, størrelse 40 x 50 cm.

Størrelsen er obligatorisk.

Mærkning: Hvert billede i serien mærkes med Navn, Titel, Klub samt bogstav A til E, der beskriver rækkefølgen.

Digitalt: Der afleveres ligeledes en digital fil, så vi kan lave en præsentation digitalt.

Aflevering: Senest søndag den 25. marts til Leif Elsborg, Alssund fotoklub.

Digitalt: Filer uploades på nedenstående formular

Klik på knappen "Add another file" når du skal uploade henholdsvis fil 4 og fil 5.

I må gerne tilknytte en lille historie i tekstfeltet til jeres serie.

Max. 1920 pixel i bredde eller max 1080 pixel i højden. Filnavnet mærkes med fotografnavn-titel-bogstav for rækkefølge.

Sønderjysk aften

Invalid Input

Fejlindtastning

Invalid Input

I kan allerede nu reservere den 15. april kl. 19.00, der vi mødes alle til en hyggelig aften for at se billederne og høre hvem der blev årets vinder.

Mødested: Alssund fotoklub, Kasernen Gerlachsgade 3, 6400 Sønderborg. Vi mødes i auditoriet lokale 423 på 4. sal

Billederne vises og kommenteres af dommeren, som er Fotojournalist Ulrik Pedersen.

Der vil være en vandrepokal til den vindende serie.

Der vil være et mindre traktement.

Tilmelding til arrangementet den 15. april er senest den 8 april.

Hvis du vil se hvad der er afleveret i 2022 og 2023, så klik her

Leif Elsborg